Το εγκώμιο των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, έπλεξε ο Κιλιάν Εμπαπέ σε συνέντευξη που παραχώρησε εν όψει του φιλικού της Εθνικής Γαλλίας με την Ουαλία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «τρικολόρ» για τα τελικά του Euro 2020.

«Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν το γνωρίζω μόνο εγώ αυτό, αλλά ο καθένας. Αν πεις ότι είσαι καλύτερος από αυτούς, σημαίνει ότι είσαι εγωιστής και βλέπεις μόνο τον εαυτό σου. Αυτοί οι παίκτες δεν συγκρίνονται με κανέναν. Έσπασαν κάθε νόμο της φύσης, διέλυσαν τα στατιστικά. Έχουν 10-15 απίθανα χρόνια», τόνισε ο 22χρονος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Γαλλίας και πρόσθεσε για τη δική του παρουσία στην Εθνική Ομάδα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάντα αισθανόμουν Γάλλος. Δεν ξεχνάω τις ρίζες μου και την καταγωγή μου, είναι μέρος του εαυτού μου, αλλά έχω φτιάξει όλη μου την ζωή στη Γαλλία και ποτέ καμία στιγμή δεν έχω νιώσει ότι δεν είμαι σπίτι μου. Εγώ και η οικογένεια μου έχουμε μπόλικη αγάπη για την χώρα, γιατί μας έδωσε πράγματα και θέλουμε να της τα επιστρέψουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης