Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποκλείστηκε από την ομάδα της Αγγλίας για την προκριματική αναμέτρηση του Euro 2020 με το Μαυροβούνιο στο Γουέμπλεϊ, έπειτα από ένα επεισόδιο που είχε με τον Τζο Γκόμεζ της Λίβερπουλ στο προπονητικό κέντρο.

«Η FA μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν θα είναι στην αποστολή για τον προκριματικό του Euro 2020 της Πέμπτης εναντίον του Μαυροβουνίου ως αποτέλεσμα ενός επεισοδίου που είχε» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι παραδέχτηκε το γεγονός, αλλά δήλωσε έτοιμος να προχωρήσει αφήνοντας πίσω του το δυσάρεστο επεισόδιο.

Η «Daily Mail» ανέφερε ότι… συγκρούστηκε με τον Γκόμεζ της Λίβερπουλ, μία ημέρα μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Μιλήσαμε με τον Τζο, καταλάβαμε τα πράγματα και συνεχίσαμε. Είμαστε σε ένα άθλημα όπου τα συναισθήματα είναι έντονα. Ήταν κάτι που έγινε για 5-10 δευτερόλεπτα. Προχωράμε και δεν το κάνουμε μεγαλύτερο από ό,τι είναι. Ας επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας την Πέμπτη» δήλωσε ο Στέρλινγκ, ο οποίος έχει σημειώσει 12 γκολ σε 55 εμφανίσεις με την Αγγλία, ενώ σκόραρε δύο φορές στην πρόσφατη νίκη με 6-0 στη Βουλγαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περασμένη σεζόν, αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής της χρονιάς από τον σύλλογο ποδοσφαιριστών έπειτα από 25 γκολ σε όλους τους αγώνες, καθώς η Σίτι κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ, το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Αγγλίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης