Ηχηρές απουσίες περιελάμβανε το προσκλητήριο του Τζον Φαν΄τ Σιπ για τα προσεχή ματς της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στα προκριματικά του EURO 2020 απέναντι στην Ιταλία (Ρώμη, 12/10) και τη Βοσνία (ΟΑΚΑ, 15/10).

Πιο συγκεκριμένα, εκτός της 25άδας που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός έμειναν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς και Ανδρέας Σάμαρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις κλήσεις του Ολλανδού απουσιάζει επίσης το όνομα του  Κώστα Μήτρογλου, όπως και αυτό του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος όμως είχε ήδη γνωστοποιήσει την απόφασή του να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. 

Στον αντίποδα, νέα πρόσωπα αποτελούν ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, και ο αμυντικός της Άλκμααρ, Παντελής Χατζηδιάκος, ενώ επιστρέφουν μετά από αρκετό καιρό (και για πρώτη φορά υπό τον Ολλανδό προπονητή) οι Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος, Δώνης, Ρέτσος και Γαλανόπουλος.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Φαν΄τ Σιπ: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιώπης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης