Tην προετοιμασία της για τους δύο προσεχείς αγώνες με τις Φινλανδία και Β. Ιρλανδία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016 ξεκίνησε τη Δευτέρα η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου.

Η πρώτη προπόνηση της «γαλανόλευκης» διεξήχθη σε χαμηλούς ρυθμούς, καθώς οι περισσότεροι από τους διεθνείς μας είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ των έξι, όπου έπαιξαν διπλό σε μικρό χώρο και μικρό τέρμα.

Με τα πράσινα αγωνίστηκαν οι: Μόρας, Μαυριας, Σαμαράς, Μήτρογλου, Μάνταλος, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, ενώ τα μπλε φορούσαν οι: Τοροσίδης, Βύντρα, Τζιόλης, Κλάους, Φορτουνης, Μανιάτης, Καρέλης.

Οι Παπασταθόπουλος, Καρνέζης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης και Σταφυλίδης έκαναν τρέξιμο, ενώ οι γκολκίπερ, Διούδης, Καπίνο και Γλύκος προπονήθηκαν με τον προπονητή τερματοφυλάκων επίσης σε χαλαρούς ρυθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νοκ-άουτ ο Χριστοδουλόπουλος 

Από το πρόγραμμα απουσίασαν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Κώστας Μανωλάς. O πρώτος προέρχεται από τραυματισμό και εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ των του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο.

Έτσι τέθηκε εκτός των δύο προσεχών αναμετρήσεων της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2016.

Aπό την πλευρά του ο Κονέ, ο οποίος έχει μια ευαισθησία στον δικέφαλο που τον ανάγκασε να γίνει αλλαγή στο ματς της Ουντινέζε την Κυριακή, αύριο θα κάνει μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να αντιμετωπισθεί με κάποια αγωγή και να προλάβει ένα από τα δυο ματς.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης