Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου ενόψει του επικείμενου (13/6) εκτός έδρας αγώνα με τα Νησιά Φερόε, για την προκριματική φάση του EURO 2016 και το φιλικό ματς στο Γκντανσκ με την Πολωνία (16/6).

Στη σημερινή προπόνηση, που διεξήχθη το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά, συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με τους διεθνείς οι οποίοι αγωνίστηκαν στα πλέι οφ της Super League να ακολουθούν μόνο το πρώτο μέρος του προγράμματος. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Σέρχιο Μαρκαριάν, έχει καλέσει τους, Ορέστη Καρνέζη, Στέφανο Καπίνο, Μάρκο Βελλίδη, Βασίλη Τοροσίδη, Λουκά Βύντρα, Κώστα Μανωλά, Βαγγέλη Μόρα, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κώστα Σταφυλίδη, Ανδρέα Σάμαρη, Παναγιώτη Κονέ, Κώστα Κατσουράνη, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Παναγιώτη Ταχτσίδη, Κώστα Μήτρογλου, Γιάννη Φετφατζίδη, Νίκο Καρέλη, Κώστα Φορτούνη, Ταξιάρχη Φούντα, Στάθη Ταυλαρίδη, Χρήστο Τασουλή, Αλέξανδρο Τζιόλη, Δημήτρη Κολοβό και Σωτήρη Νίνη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης