Ένα ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Νόριτς πραγματοποίησε ο Χρήστος Τζόλης. Ο 21χρονος Έλληνας εξτρέμ ήταν καθοριστικός στην επιβλητική νίκη της ομάδας του με 6-0 επί της Μπόρνμουθ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας με την Μπόρνμουθ, καθώς σημείωσε δύο γκολ (12΄ και 66΄), ενώ μοίρασε και δύο ασίστ. Από τον πάγκο παρακολούθησε την αναμέτρηση ο έτερος Έλληνας των «καναρινιών» Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο Τζόλης ήταν ο παίκτης που «άνοιξε το σκορ» για τη Νόριτς, όταν στο 12ο λεπτό αξιοποίησε την πάσα του ΜακΛιν και μετά το σουτ του με το αριστερό μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην απέναντι γωνία. Στο 26ο λεπτό, ο ΜακΛιν διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ στο 34ο λεπτό ήταν η σειρά του Λούκας Ρουπ να βρει δίχτυα, μετά από ασίστ του Τζόλη από αριστερά, για να διαμορφώσει ο Γερμανός μέσος το 3-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νόριτς πέτυχε στο β΄ μέρος άλλα τρία γκολ, αρχικά με τον Σάρτζεντ στο 49ο λεπτό από ασίστ του ΜακΛιν. Για να αυξήσει σε δύο τα προσωπικά γκολ του ο Τζόλης στο 66΄ και σε πέντε αυτά της Νόριτς! Συγκεκριμένα, ο Σάρτζεντ πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκλεψε τη μπάλα, έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Τζόλη ο οποίος πλάσαρε για το 5-0. Ο Έλληνας εξτρέμ ήταν δημιουργός και του έκτου γκολ των γηπεδούχων, αφού έδωσε την ασίστ Σάρτζεντ, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό σκορ (6-0) στο 75΄.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης