O Λευτέρης Αυγενάκης είχε προγραμματίσει να βρεθεί σήμερα στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, ωστόσο εντέλει αυτό δεν θα συμβεί.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ήθελε να να διαπιστώσει από κοντά την τήρηση των πρωτοκόλλων για την προστασία από τον κορωνοϊό στις προπονήσεις των ομάδων, εντούτοις, όπως ανακοινώθηκε, ακυρώθηκαν οι επισκέψεις του σε Κορωπί και Σπάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτή την απόφαση του κ. Αυγενάκη ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο η αντίδραση από την πλευρά των «πράσινων», που ουσιαστικά χαρακτήριζαν τον υφυπουργό… ανεπιθύμητο.

«Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύσει τον υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη. Αντίθετα η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος» υπογράμμιζαν μεταξύ άλλων οι πράσινοι.

Η ενημέρωση που δόθηκε από τη ΓΓΑ το πρωί της Πέμπτης ανέφερε ότι: «Οι προγραμματισμένες επισκέψεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ δεν θα πραγματοποιηθούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης