Η Βίμποργκ ξεπέρασε εύκολα -όπως αναμενόταν- το εμπόδιο της Β36 Τορσχάβν. Νίκησε και στο δεύτερο ματς, αυτή τη φορά στα Νησιά Φαρόε με 2-1, παίρνοντας την πρόκριση στα play off του Europa Conference League με συνολικό σκορ 5-1 και πλέον θα βρει μπροστά της τη Γουέστ Χαμ, στην προσπάθειά της να κερδίσει μία θέση στη φάση των ομίλων.

Οι Δανοί προηγήθηκαν στο 64′ με τον Μόρτιμερ, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 79′ με τον Πρζιμπίλσκι για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 ο Γιάτα στο 86′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, η Βόλφσμπεργκερ δεν είχε διάθεση για… δώρα απέναντι στην αδύναμη Γκζίρα Γιουνάιτεντ απ’ τη Μάλτα. Μετά το 0-0 στην έδρα της την περασμένη Πέμπτη (4/8), τούτη τη φορά αντιμετώπισε πολύ πιο σοβαρά το δεύτερο ματς, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 και παίρνοντας την πρόκριση στα play off του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μόλντε-Κισβάρντα.

Οι Μπαρίμπο (12′) και Μπαουμγκάρντνερ (33′) έβαλαν τις βάσεις της πρόκρισης για την αυστριακή ομάδα, που βρήκε άλλα δύο γκολ στο δεύτερο 45λεπτο με τους Ρόκερ (59′, πέναλτι) και Μποάκιε (84′) για να προκριθεί άνετα στον επόμενο γύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης