Ο Σεμπαστιάν Βίλα απάντησε στην πρώην σύντροφό του, Ντανιέλ Κορτές, αρνούμενος τους ισχυρισμούς ότι ξυλοκόπησε επανειλημμένα τη γυναίκα, η οποία έδειξε μώλωπες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα η Κορτές σε μια πρόσφατη συνέντευξή της είχε ισχυριστεί ότι εξαιτίας των ξυλοδαρμών, είχε αναγκαστεί να διακόψει μια εγκυμοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς αρνήθηκε τις εις βάρος του μομφές και κατηγόρησε την Κορτές για εκβιασμό, δηλώνοντας πως ήταν ο ίδιος που υπέστη τη βία.

«Μου είπε ότι δεν μπορούσα να την αφήσω, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα είχα τελειώσει την καριέρα μου, ότι θα έκανε κάτι για να βλάψει την εικόνα μου, για να με κάνει να μοιάζω με σκουπίδι και ότι θα αυτοτραυματιστεί», ισχυρίστηκε ο Βίλα.

Ακόμη, είπε ότι έχει στη διάθεσή του ένα βίντεο στο οποίο η πρώην σύντροφός του τού επιτίθεται: «Η Ντανιέλ με χτυπά… Παίρνω τη βαλίτσα μου, ετοιμάζω τα πράγματά μου και η Ντανιέλ με κλωτσάει, γρατζουνίζει το πόδι μου, σχίζει όλα τα ρούχα μου. Μπορώ ωστόσο να πάρω τα πράγματά μου, τελειώνω τις βαλίτσες και κατεβαίνω στον κάτω όροφο, όπου τηλεφωνώ στη μητέρα μου. Η Ντανιέλ μού ζητά 12 χιλιάδες δολάρια για να ταξιδέψει στην Κολομβία με ιδιωτικό αεροπλάνο και μου λέει ότι αν δεν της δώσω αυτά τα χρήματα θα δημοσιεύσει όσα δημοσίευσε βλάπτοντας την καριέρα μου, κι ότι θα της έδινα 50 χιλιάδες δολάρια εδώ και 100 χιλιάδες στην Κολομβία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να ολοκληρώσει ο Βίλα την αφήγησή του, πριν φύγει από το σπίτι, λέγοντας: «Η Ντανιέλ μου πετά ένα κερί και με χτυπά με μια γροθιά στο στόμα. Έχω βίντεο γι΄ αυτό».

Ακόμη, ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής της Μπόκα Τζούνιορς διευκρίνισε ότι δεν κάλεσε ποτέ κανέναν να κάνει κακό στην κοπέλα, σε αντίθεση με τις δηλώσεις της Ντανιέλ που ισχυρίστηκε ότι ο Βίλα είχε έρθει σε επαφή με έναν δολοφόνο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης