Xωρίς να υπάρξει κάποιο οριστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις ώρες η συνάντηση, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης ανάμεσα σε ΕΠΟ, Super League και διαιτητές, για το θέμα της αποχής των Ελλήνων ρέφερι.

Πλέον οι διαιτητές αναμένεται να αποφασίσουν για τη στάση που θα κρατήσουν. H απόφασή τους θα γίνει γνωστή μέχρι τις 11 το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Τζήλος, Ζαχαριάδης και Παπαπέτρου, που αποτελούσαν την αντιπροσωπεία των ρέφερι στη συνάντηση, θα επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους, ώστε μετά από ψηφοφορία να αποφασίσουν αν θα κατέβουν να διευθύνουν τα ματς το Σαββατοκύριακο ή αν θα επιμείνουν να απέχουν ως τις 17 Ιανουαρίου.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της Λίγκας, προσπάθησαν να πείσουν τους Έλληνες διαιτητές να μην απέχουν από τα καθήκοντα τους όπως έχουν εξαγγείλει, αφού κάτι τέτοιο θα πάει πίσω τον προγραμματισμό.

Η δήλωση του προέδρου της Super League

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου εξερχόμενος από τα γραφεία της ΕΠΟ δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας. Ήταν μία μακρά συνάντηση, ενώ υπήρξε και το κομμάτι που ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι των διαιτητών.

Επειδή  εκκρεμεί μία δική τους εσωτερική διαδικασία ως προς τις εξελίξεις θα ήθελα να σεβαστώ αυτό που έχουν ορίσει ως τρόπο επικοινωνίας. 

Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αφού εκκρεμεί το τι θα αποφασίσουν οι ίδιοι εσωτερικά. Για ο,τιδήποτε προκύψει θα υπάρξει επίσημη τοποθέτησης της Λίγκας».

Γραμμένος: «Θέλω να πιστεύω ότι θα αρχίσει το πρωτάθλημα»

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος ανέφερε: «Ήταν εποικοδομητική η συζήτηση από τη Superleague, τους εκπροσώπους των διαιτητών και την ΕΠΟ.

Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει, σεβόμενος όμως τη διαδικασία που ακολουθεί το άτυπο όργανο των διαιτητών, θα ήθελα να μείνω σε αυτό, χωρίς να προκαταβάλλω κάτι άλλο, που θα δυσχεράνει το έργο των διαιτητών.

Είναι μία διαπίστωση, που ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει, όπως θέλει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης