Μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στη Φένλο εξαιτίας των εμφανίσεων του Γιώργου Γιακουμάκη.

Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε ακόμη μία νίκη της ομάδας του (2-1 επί της Βίλεμ) και με τα 12 γκολ του είναι πρώτος σκόρερ στην Eredivisie.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γνωρίζουμε ότι ο Γιακουμάκης έχει ικανότητα σκόρερ. Εάν έχει την μπάλα στην περιοχή των 16 μέτρων, ναι, σκοράρει συχνά» είπε ο προπονητής της Φένλο Ντε Κόνινγκ μιλώντας στην ολλανδική ιστοσελίδα «1limburg».

«Oμως μην ξεχνάμε ότι οι άλλοι παίκτες είναι πίσω του. Αυτή είναι μια ομαδική προσπάθεια και, αν ξεχωρίζεις, αυτό είναι υπέροχο» πρόσθεσε ο τεχνικός της ολλανδικής ομάδας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Φρανκ Ντεμουτζέ, ως προπονητής των επιθετικών της Φένλο, ασχολείται πολύ με τον Γιακουμάκη, με τον ίδιο να δηλώνει για τον πρώην στράικερ της ΑΕΚ: «Ασχολούμαστε με την ολοκλήρωση των φάσεων, διατηρώντας την ηρεμία μπροστά στο γκολ. Κάνουμε προπόνηση πολύ στις κεφαλιές. Αλλά έχει καλή βασική τεχνική. Τα γκολ που έχει σκοράρει δεν είναι τα ευκολότερα γκολ. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και μπορεί να το δει κάποιος στα γκολ που σκοράρει. Είναι πρόθυμος να μάθει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην παίκτης Ρόελ Μπρούερς επισημαίνει επίσης τη σημασία του Γιακουμάκη για τη Φένλο: «Είναι καλό για μια ομάδα όπως η Φένλο να έχει έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα. Έχει σημειώσει ήδη δώδεκα γκολ και μπορεί να πετύχει κι άλλα πολλά».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Γιακουμάκης: Το «φαινόμενο» της Φένλο είναι πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης