O Απόλλωνας Σμύρνης «φλέρταρε» με την ήττα κόντρα στην Ερμιονίδα, η οποία είχε αρκετές ευκαιρίες και δύο δοκάρια, ωστόσο εν τέλει η «ελαφρά ταξιαρχία» κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Κωστένογλου με γκολ του Βάντερσον στο 87′ επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Ερμιονίδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, φτάνοντας τους 4 βαθμούς στη διοργάνωση.

Όπως προαναφέραμε οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετά και τη σημερινή ήττα αποχαιρέτισαν την φετινή διοργάνωση, είχαν δύο δοκάρια στο 32ο και το 37ο λεπτό σε προσπάθειες του Καραδέμητρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων η Ερμιονίδα θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη, ενώ η Βέροια θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Eρμιονίδα: Πουρής, Μουσταφίδης, Σαμαράς, Κολόκας, Ιασωνίδης, Όμο (70′ Κιοσές), Ταπέ, Βλαχοδήμος (75′ Σακόν), Καραδέμητρος (58′ Συμελίδης), Ζβόγιτς, Παβίσεβιτς.

Απόλλωνας Σμύρνης:
Πίτκας, Κυριάκος, Καρακώστας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Φουκαράς, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Βάντερσον), Ενρίκο (69′ Ηρακλής), Αλίπιο (58′ Ανγκούλο), Κυβελίδης.

6ος Όμιλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Βέροια 6 (6-1)

2. Απόλλων Σμύρνης 4 (3-2)

3. Εργοτέλης 1 (2-4)

4. Ερμιονίδα 0 (1-5)

Η 3η αγωνιστική

Ερμιονίδα – Εργοτέλης
Βέροια – Απόλλων Σμύρνης

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης