Ο Παντελής Χατζηδιάκος βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης μετά την επέμβαση που έκανε στα τέλη Νοεμβρίου στο χιαστό, ωστόσο για την Αλκμάαρ παραμένει ένα υπερπολύτιμο «κομμάτι» του ρόστερ, όπως επιβεβαιώθηκε κι σε απόλυτο βαθμό κι από την κίνηση των Ολλανδών να επεκτείνουν την Παρασκευή (7/2), το συμβόλαιό του έως το 2024.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, που χρίστηκε διεθνής από τον Τζον φαν’τ Σιπ τον περασμένο Οκτώβριο, ενσωματώθηκε στην ακαδημία της Αλκμάαρ το 2011, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού για να κυνηγήσει το «όνειρο» του εκτός συνόρων. Το 2015 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο κι ένα ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, ενώ τρία χρόνια αργότερα υπέγραψε την πρώτη του επέκταση συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένδειξη στήριξης σε αυτή τη δύσκολη καμπή της καριέρας του λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, αλλά κι αναγνώριση για την προόοδό του, η Αλκμάαρ κάλεσε τον Χατζηδιάκο την Παρασκευή στα γραφεία της και επέκτειναν τη συνεργασία τους για άλλα τρία χρόνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης