Σε συμφωνία με την Έβερτον, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας φέρεται, σύμφωνα με το SkySports, να έφτασε ο Κάρλο Αντσελότι.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των «εφοπλιστών» και του 60χρονου προπονητή ξεκίνησαν αμέσως μετά την άφιξή του στο Μερσεϊσάιντ τη Δευτέρα (16/12) και ο έμπειρος προπονητής πρόκειται να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Μάρκο Σίλβα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, με βάση πάντα το ρεπορτάζ του έγκυρου βρετανικού μέσου, οι ανακοινώσεις να γίνουν πριν τον προημιτελικό της Τετάρτης με την Λέστερ για το League Cup.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Έβερτον επιβεβαίωσε ότι ο προσωρινός τεχνικός, Ντάνκαν Φέργκιουσον, θα καθοδηγήσει την ομάδα στην μεθαυριανή αναμέτρηση με το συγκρότημα του Μπρένταν Ρότζερς, με τον πρώην στράικερ του συλλόγου να φαίνεται πως θα παραμείνει μέλος του τεχνικού τιμ, μετά την πρόσληψη του Αντσελότι.

Ο Ιταλός, ο οποίος απολύθηκε από την Νάπολι την περασμένη εβδομάδα, έγινε ο πρωταρχικός στόχος του μεγαλομετόχου της ομάδας, Φαράντ Μοσίρι και του προέδρου, Μπιλ Κενράιτ, μετά την απομάκρυνση του Σίλβα στις 5 Δεκεμβρίου.

Στο παρελθόν ο Αντσελότι κατέκτησε την Premier League, το Κύπελλο Αγγλίας και το Community Shield στη διάρκεια της συνεργασίας του με την Τσέλσι από το 2009 έως το 2011, ενώ στην καριέρα του έχει κατακτήσει και τρία Champions League (δύο με την Μίλαν κι ένα με την Ρεάλ Μαδρίτης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης