Ο Κώστας Μανωλάς τόνισε ότι ο Χέτεμαϊ θα μπορούσε να αποβληθεί, όμως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός επεσήμανε ότι η Εθνική δεν στέκεται στις διαιτητικές αποφάσεις.

«Στην πρώτη φάση ήταν απευθείας αποβολή για τον Χέτεμαϊ, αλλά και στην επόμενη δέχθηκα μια αγκωνιά στην μύτη, με τον διαιτητή να μην δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Θα μπορούσε μια αποβολή να τους στοιχίσει το ματς. Δεν στεκόμαστε εκεί όμως…», είπε αρχικά ο στόπερ της Ρόμα και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έπρεπε να κερδίσουμε είτε με 11 αντιπάλους, είτε με 10. Με μια ευκαιρία ουσιαστικά πέτυχαν γκολ και έγινε αυτό το 1-1. Δεν είναι εύκολη έδρα η Φινλανδία, ήταν σκληρό το παιχνίδι, ήρθαμε για να κερδίσουμε, αλλά τουλάχιστον πήραμε τον πόντο. Αξίζαμε πάντως τη νίκη».

Αναφορικά με τους νέους παίκτες που είχε η Εθνική σχολίασε: «Είναι παίκτες που έχουν αρκετές παραστάσεις, δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν εδώ. Το ‘χουν κάνει και σε πιο δύσκολες καταστάσεις. Έπαιξαν καλά και φάνηκε πως η Εθνική έχει μέλλον».

Για το επόμενο ματς με τη Βόρειο Ιρλανδία είπε: «Θέλουμε μόνο νίκη. Πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης