Ο διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών σε Αγγλία και Ουαλία (PFA), Γκόρντον Τέιλορ, αποκάλυψε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC, ότι ημίχρονα κάτω από τον συνήθη χρόνο των 45 λεπτών είναι μία πιθανότητα που εξετάζεται, στην περίπτωση που αποφασιστεί η συνέχεια των πρωταθλημάτων. Οι συζητήσεις για την επανέναρξη της Premier League συνεχίζονται, αλλά ο Τέιλορ τόνισε ότι οι παίκτες «ανησυχούν» για την ασφάλειά τους.

«Δεν είναι ανόητοι» τόνισε χαρακτηριστικά το στέλεχος της PFA και συνέχισε: «Θα πρέπει να ικανοποιηθεί το αίτημά τους ότι είναι ασφαλές να επιστρέψουν και αυτή είναι η επιλογή τους». Η Premier League ελπίζει για ενδεχόμενη… επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στις 8 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν γνωρίζουμε το μέλλον, αλλά ξέρουμε τι προτάσεις έχουν γίνει, τι ιδέες έχουν προωθηθεί, την πιθανότητα να έχουμε περισσότερες αλλαγές, τα παιχνίδια ενδεχομένως να μην διεξάγονται με πλήρη ημίχρονα 45 λεπτών, με συζητήσεις για ουδέτερα γήπεδα» υπογράμμισε ο Τέιλορ και συμπλήρωσε:

«Ιδανικά, θέλεις να διατηρήσεις την ακεραιότητα της διοργάνωσης και, φυσικά, γι’ αυτό ήταν σημαντικό να παίζεις εντός κι εκτός έδρας και να έχεις την ίδια ομάδα παικτών, όπως και πριν διακοπεί το πρωτάθλημα. Επομένως, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν, αλλά, πάνω απ’ όλα, μπορούν οι σεζόν να ολοκληρωθούν και μπορούν να ολοκληρωθούν με ασφάλεια;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σχόλια του Τέιλορ ακολουθούν αυτά αρκετών γιατρών συλλόγων της Premier League, οι οποίοι εκφράζουν μια σειρά από ανησυχίες με τους ιθύνοντες του πρωταθλήματος σχετικά με τα σχέδια για επανέναρξη της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης