Tι κι αν φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3 για να μιλήσει για τον «κιτρινόμαυρο» θρίαμβο της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου στο Τορίνο τo 1993;

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θεόφιλος Μητρούδης επέλεξε να αρκεστεί στο σήμερα και να ασχοληθεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα έκανε λόγο για «κόλαση» στον Άρη, καταγγέλλοντας τον Θόδωρο Καρυπίδη, τον Χούλιαν Κουέστα και τον… Βαγγέλη Μαρινάκη!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΡΤ 3: «Αστήρικτες αιτιάσεις του κ. Μητρούδη σε βάρος αθλητικών παραγόντων»

Τα όσα δήλωσε ο Μητρούδης έφεραν την αντίδραση των ιθυνόντων της εκπομπής, οι οποίοι πήραν αποστάσεις από τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα από τον πρώην ισχυρό άνδρα της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, κάνοντας λόγο για «αστήρικτες προσωπικές αιτιάσεις».

«Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 28 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης από την ομάδα μπάσκετ του Άρη (16.3.1993), ο τότε πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, κ. Θεόφιλος Μητρούδης, αποδέχθηκε την πρόσκληση της εκπομπής «Ο Κόσμος των Σπορ» να σχολιάσει το ιστορικό γεγονός.

Προς γενική κατάπληξη, κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, ο κ. Μητρούδης αρνήθηκε επίμονα να κάνει το παραμικρό σχόλιο σχετικά με την ιστορική επέτειο. Αντί να τιμήσει το γεγονός για το οποίο προσκλήθηκε στην εκπομπή και για το οποίο μάλιστα εξέδωσε πρόσφατα βιβλίο, ο κ.Μητρούδης επέλεξε να αναπτύξει προσωπικές απόψεις για θέματα που ουδεμία σχέση έχουν με το θρίαμβο του Τορίνο.

Η εκπομπή δεν υιοθετεί τις αστήρικτες αιτιάσεις του κ. Μητρούδη σε βάρος αθλητικών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου και απορρίπτει κατηγορηματικά τις εκφράσεις και τους υπαινιγμούς του» ανέφερε η ανακοίνωση της εκπομπής.

 

Με αγωγές απαντάει στον Μητρούδη ο Άρης

Από τη μεριά του ο σύλλογος αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην Πρόεδρου της ΚΑΕ, Θεόφιλου Μητρούδης για όσα δήλωσε στην εκπομπή.

Σύσσωμος ο Άρης, δηλαδή ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ θα καταθέσουν μήνυση και αγωγή εναντίον του, ενώ από τον σύλλογο ανέφεραν χαρακτηριστικά: «μακάρι το νέο βιβλίο που βγάζει να κάνει καλές πωλήσεις γιατί θα χρειαστεί τα λεφτά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης