Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (2/2) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (4/2, 17:15) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο ο Μπρούνο Φελίπε ήταν το καινούργιο πρόσωπο, καθώς χθες ανακοινώθηκε από τον Άρη, περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας, αμυντική λειτουργία και τελειώματα φάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άκης Μάντζιος είδε τον Ντάνιελ Μαντσίνι να ανεβάζει ακόμη περισσότερο το ρυθμό και να συμμετέχει στο πρώτο κομμάτι του προπονητικού προγράμματος. Πιθανότατα, ωστόσο, δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ώστε να έχει τον Αργεντινό εξτρέμ διαθέσιμο για την αναμέτρηση που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Tην Τετάρτη, οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Τρίπολη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει των Αρκάδων με 2-0 σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης