Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (24/1) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ξεκινώντας τη μίνι προετοιμασία τους, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τρίτης με την ΑΕΛ (26/01, 19:30), που θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιο χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-1) έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργοποίηση, ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας, παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετική ανάπτυξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ευχάριστο για τον 51χρονο Έλληνα τεχνικό είναι πως είδε τον Γιοάν Μπεναλουάν να συμμετέχει στο πρόγραμμα. Κάτι που σημαίνει πως ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός, έχοντας εκτίσει και τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, θα είναι στη διάθεση του Μάντζιου για το ματς με τους «βυσσινί».

Επιπλέον, ο Χαβιέ Ματίγια ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αυξάνοντας τις πιθανότητες να είναι και αυτός διαθέσιμος.

Τη Δευτέρα, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης