Ο Άρης απέσπασε τον βαθμό που χρειαζόταν (0-0) στην έδρα της ΑΕΚ και κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, με τον Άκη Μάντζιο να εκφράζει την ικανοποίησή του για την εφετινή πορεία των «κιτρινόμαυρων», εξηγώντας ότι το ρεκόρ 40ετίας είναι χαρακτηριστικό της επιτυχίας της ομάδας του.

Όσο για το αν θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον πάγκο του συλλόγου ο Έλληνας τεχνικός αρκέστηκε να πει ότι «θα το δούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στα κανάλια Novasports:

«Ο Άρης έκανε την καλύτερη του πορεία τα τελευταία 40 χρόνια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Άρη, στη διοίκηση, στον πρόεδρο, σε όλο το προσωπικό, στα υπέροχα παιδιά. Θεωρώ ότι ήταν μια εξαιρετική χρονιά.

Στεναχωριόμαστε που χάσαμε τη 2η θέση, γιατί πιστεύω την αξίζαμε βάσει εικόνας στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Όμως, είναι η καλύτερη χρονιά της ομάδας τα τελευταία 40 χρόνια κι αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 3η σερί έξοδος στην Ευρώπη δείχνει ότι ο Άρης κάνει σταθερά βήματα από τη στιγμή που επανήλθε από τις χαμηλές κατηγορίες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Άρη. Από εκεί και πέρα θα πρέπει η ομάδα να ετοιμαστεί, να βελτιωθεί και να εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο».

Όσο για το εάν θα είναι και αυτός στην επόμενη μέρα του Άρη απάντησε πως «θα το δούμε».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης