Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports μίλησε ο Άκης Μάντζιος με αφορμή την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League (Σάββατο 19/12, 19:30, Novasports 2HD – «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»).

Ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε τόσο στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, με τις καταγγελίες για απόπειρα δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη, όσο και στο πώς περιμένει να εμφανιστεί η ομάδα του κόντρα στους Κρητικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε πολύ καλά. Κάναμε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τώρα είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον ΟΦΗ. Ωστόσο, έχουμε αφήσει πίσω μας το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ και από την επόμενη μέρα κιόλας εστιάσαμε στο ματς με τον ΟΦΗ, όπως οφείλαμε» είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μάντζιος και προσέθεσε: «Βγάζουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας κι αυτό είναι θετικό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να έρθει η νίκη. Δεν σκεφτόμαστε το εκτός έδρας αήττητο. Θέλουμε συγκέντρωση και να εκτελέσουμε το πλάνο μας με πειθαρχία».

Εν συνεχεία, ο 51χρονος προπονητής σχολίασε την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο προσεχής αντίπαλος της ομάδας του. «Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα. Σε σχέση με πέρυσι είναι λίγο διαφορετική. Ο κάθε αντίπαλος φτιάχνει το πλάνο του. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο δικό μας και στοχεύουμε στη νίκη» τόνισε ο Μάντζιος και συμπλήρωσε: «Και το 1-0 αποτελεί νίκη. Αυτά τα νούμερα απασχολούν περισσότερο εσάς (σ.σ. τους δημοσιογράφους) και τον κόσμο. Για εμάς μετράει η ουσία, η νίκη. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλα τέρματα με κάποιους προηγούμενους αντιπάλους. Κάθε ματς όμως έχει τη σημαντικότητά του».

Κατέληξε σχολιάζοντας το «φλέγον» θέμα των ημερών που αφορά στον Μάριο Σιαμπάνη: «Έγιναν και ακούστηκαν αρκετά. Θεωρώ ότι οι παίκτες τα άφησαν εκτός αποδυτηρίων. Καταφέραμε να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν έχουμε επηρεαστεί κι αυτό θα φανεί στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης