«Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε στο πρώτο ματς», είπε ο Άκης Μάντζιος στο ξεκίνημα των δηλώσεών του για την αναμέτρηση-ρεβάνς με την Αστάνα (29/7, 21:00, Novasports 2HD).

Ο Άρης θα πρέπει να αντιπαρέλθει το 2-0 του πρώτου αγώνα. Ο τεχνικός του Άρη εκτιμά ότι: «Αύριο θέλει συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Αδικήσαμε τον εαυτό μας στο Καζακστάν. Προετοιμαστήκαμε για να μπούμε αποφασιστικά αύριο για την πρόκριση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την επιστροφή του κόσμου σχολίασε: «Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική του κόσμου και αύριο θέλουμε τη βοήθειά του για να πανηγυρίσουμε μαζί μια μεγάλη πρόκριση».

Ακόμη, για την υπόθεση πρόκριση είχε να πει: «Είναι λεπτομέρειες που μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους, το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε από αρχή με πίστη. Το ματς θα χρειαστεί υπομονή, να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου που θα μας περιμένει… Θα πρέπει να κάνουμε ένα παιχνίδι χωρίς λάθη, γιατί στο πρώτο ματς τα πληρώσαμε».

Ο Τζέιμς Τζέγκο εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Αστάνα. «Έχασα ένα μέρος της προετοιμασίας λόγω του τραυματισμού, τώρα είμαι καλά. Δεν έχει σημασία αν ξεκινάς βασικός ή όχι, όλοι πρέπει να δίνουν το 100%», είπε αρχικά για να συμπληρώσει: «Περιμένουμε με ανυπομονησία το αυριανό ματς, νιώθουμε ότι αδικηθήκαμε στο πρώτο παιχνίδι, δεν πήραμε αυτό που δικαιούμαστε. Φυσικά πιστεύουμε στην πρόκριση, προσδοκούμε και στη βοήθεια του κόσμου, που θα μας βοηθήσει να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τέλος ανέλυσε σχετικά με την Αστάνα: «Είμαστε προετοιμασμένοι για τις συνθήκες του αγώνα αύριο, ξέρουμε πως θα παίξει. Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές ομάδες στην Ελλάδα που παίζουν έτσι και σχεδόν πάντα σκοράραμε. Το σημαντικό είναι να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ και με τον κόσμο στο πλευρό να πάρουμε την πρόκριση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης