Απόλυτα ικανοποιημένος – και δικαιολογημένα – εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος μετά τη νίκη του Άρη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League.

«Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι. Θεωρώ ότι το παιχνίδι πήγε αρκετά σε προσωπικές μονομαχίες. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά τον αγώνα, χωρίς να απειληθούμε από τον αντίπαλο», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο 51χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο μας που δεν μπορούσε να είναι δίπλα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας την εξέλιξη του ματς, ο Μάντζιος τόνισε: «Είχε πολύ τακτική το παιχνίδι. Δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Τα ντέρμπι κρίνονται από το πάθος που βγάζεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο». Και κατέληξε: «Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη. Θα ξεκουραστούμε σήμερα και από εκεί και μετά θα δούμε τη συνέχεια».

Αξίζει να αναφερθεί πως με τη λήξη του αγώνα, παίκτες, προπονητικό επιτελείο και Θοδωρής Καρυπίδης έγιναν ένα… κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου του «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον διοικητικό ηγέτη των «κίτρινων» να γνωρίζει την αποθέωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης