Κοντά στην ολοκλήρωση δύο σημαντικών μεταγραφών είναι ο Άρης. Κι αυτό γιατί πέραν του Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται μία ανάσα και από τον Ραφίκ Γκιτάν.

Ο 22χρονος Ραφίκ Γκιτάν είναι Γαλλοαλγερινός επιτελικός μέσος, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μαρίτιμο, όντας δανεικός από τη Ρεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύλλογος της Βρετάνης είχε δαπανήσει 8.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει τον Γενάρη του 2018 από τη Χάβρη, χωρίς, ωστόσο, να μπορέσει ο παίκτης να δικαιώσει τις προσδοκίες. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ενώ είχε 30 εμφανίσεις με τη Μαρίτιμο.

Όσον αφορά στον Καμαρά τη συμφωνία ανάμεσα σε Άρη και Φούλαμ για τον Καμαρά επιβεβαιώνουν και τα βρετανικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με αυτά, οι «κίτρινοι» θα δώσουν στους Λονδρέζους περίπου 4.000.000 λίρες για να κάνουν δικό τους τον διεθνή με τη Μαυριτανία επιθετικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ από το Νησί, οι δυο ομάδες είχαν έρθει σε συμφωνία και πριν από έναν περίπου μήνα, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε τότε, λόγω των απαιτήσεων του Καμαρά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης