Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης, μετά την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου στις δηλώσεις, που έκανε στη NOVA έριξε τα… βέλη του προς τον Πάμπλο Γκαρσία, με αφορμή τα όσα είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες ο Ουρουγουανός τεχνικός, κάνοντας λόγο για μία… φιλική νίκη, αφιερώνοντας αυτήν την επιτυχία της ομάδας του στους φιλάθλους της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια νίκη την οποία την περιμέναμε. Θέλαμε να δώσουμε αποδείξεις ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία στην θέση που βρισκόμαστε, άσχετα με την λάσπη που μας ρίχνουν.

Ήταν μια… φιλική νίκη. Αυτό το λέω για τον κ. Γκαρσία. Όλα τα παιχνίδια τα παίζουμε μέσα στο γήπεδο και εδώ δίνουμε τις απαντήσεις μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καρυπίδης, προσθέτοντας:

«Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο μας που μας έλειπε. Αν τον είχαμε εδώ, θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Για το μόνο πράγμα που είμαι στεναχωρημένος είναι επειδή έλειπε ο κόσμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν πρέπει να υπάρχουν παράπονα. Ξένο διαιτητή;. Και ο ξένος δεν μας κάνει; Επειδή έχουν μάθει να παίζουν διαφορετικά;», ανέφερε στη Nova ο Καρυπίδης.

Για το γεγονός ότι πανηγύρισε τη νίκη του Άρη μαζί με τους παίκτες της ομάδας, σχολίασε: «Με τους παίκτες είμαστε δεμένοι, έχουμε καλά αποδυτήρια, έχουμε καλή ατμόσφαιρα. Πρέπει να κερδίσουμε τον ΟΦΗ για να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί που αξίζουμε».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης