Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Δίκη στο Open» ο Θεόδωρος Καρυπίδης στην κατάθεσή του στο Τμήμα Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του Σιαμπάνη ανέφερε πως μετέφερε στον Μάκη Γκαγκάτση ότι δεν συνδέει τον ΠΑΟΚ με την απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» στην κατάθεσή του επισήμανε ότι το βράδυ της Πέμπτης έλαβε μήνυμα στο κινητό του από τον Μάριο Σιαμπάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τερματοφύλακας του Άρη ζητούσε άμεση επικοινωνία. Ο Καρυπίδης επικοινώνησε μαζί του και ο Σιαμπάνης του μετέφερε ότι δύο άτομα αποπειράθηκαν να τον δωροδοκησουν με 100.000 ευρώ για να έχει μειωμένη απόδοση στο ματς με τον ΠΑΟΚ. 

Τα χρήματα είχε μαζί του ένας πρώην υπάλληλος του δικεφάλου του Βορρά, τον οποίο και κατονόμασε. Το τρίτο πρόσωπο της συνάντησης ο Σιαμπάνης ισχυρίστηκε ότι δεν το γνώριζε. 

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο ισχυρός άνδρας του Άρη επικοινώνησε αμέσως με τον α’ αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση και τον ενημέρωσε για το συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκαγκάτσης αντέδρασε και του είπε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία απολύτως σχέση, με τον Καρυπίδη να του αναφέρει ότι δεν συνδέει το περιστατικό της απόπειρας δωροδοκίας με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Υπό αστυνομική προστασία ο Σιαμπάνης

Θορυβήθηκαν οι αρχές από τις αντιδράσεις οπαδών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υπόθεση Σιαμπάνη.

Οπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο 21χρονος τερματοφύλακας του Άρη έχει 24ωρη φύλαξη από τέσσερις άνδρες της Αστυνομίας.

Πηγή: dikisports.blogspot.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης