Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Άρη, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στις Σέρρες, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Τα «λιοντάρια», που ήθελαν να πάρουν άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό που υπέστησαν μεσοβδόμαδα από τους «κίτρινους» στο Κύπελλο της συγκεκριμένης κατηγορίας, ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 88ο λεπτό, ωστόσο η εστία τους παραβιάστηκε για δεύτερη φορά, κι έτσι αρκέστηκαν στον βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Θεσσαλονικείς αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους στο 16’, με τον Ατματσίδη να ανοίγει το σκορ, ωστόσο οι γηπεδούχοι με γκολ των Μουτεσίδη (25’) και Σιάκκα (45’) έκαναν την ανατροπή, με την ομάδα του Κάμπος πάντως να φτάνει στην ισοφάριση στο 85’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πόι.



Πανσερραϊκός (Κ. Βασιλακάκης):
Παλιούρας, Δ.Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Κ.Τριανταφύλλου, Παπαστεργίου(63΄ Ρούτσης), Μουτεσίδης(80΄ Καψάλης), Τάντιτς(76΄ Μπονέρης), Γαϊδαρτζής

Άρης (Π. Κάμπος): K
αρατζιοβαλής, Γκίνο (89’ Ρένια), Λιόλιος, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Γκόλιας(63΄ Παπαδόπουλος), Προβατίδης, Ατματσίδης (68΄Χιντασέλι), Σουνάς, Πόϊ, Καπνίδης

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης