Αργά το βράδυ της Δευτέρας αποκαλύφθηκε ότι η μεταγραφή του Λίντσεϊ Ρόουζ στη Λέγκια Βαρσοβίας έγινε αυτό το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό μολονότι ο παίκτης αγωνιζόταν μέχρι την περυσινή σεζόν στον Άρη και στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να γίνει κάτοικος Πολωνίας δεν γνωστοποιήθηκε ποτέ η μετακίνησή του από τους Θεσσαλονικείς στην ομάδα του Πειραιά.

Για το εν λόγω θέμα, που αποκάλυψε το sdna.gr, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, δηλώνοντας γνώστης της υπόθεσης, αν και επεσήμανε ότι δεν μπορεί να αναφέρει κάτι καθώς είναι προσωπικά δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Διακοφώτης επισήμανε ότι εάν υπάρχει κάποιο συμφωνητικό που δεν έχει γίνει γνωστό στην ομοσπονδία, και παραβιάζει τους κανονισμούς τότε θα πρέπει το θέμα να πάει στη FIFA.

«Η κάρτα μεταβολών είναι οι κινήσεις που κάνει κάθε ποδοσφαιριστής και διατηρείται στην Ομοσπονδία και στην FIFA. Τώρα είναι στην Πολωνία. Εγώ γνωρίζω, αλλά είναι προσωπικά δεδομένα. Οι κινήσεις αυτές εντάσσονται στα προσωπικά δεδομένα του παίκτη. Είμαι πρόεδρος στην επιτροπή ιδιότητας ποδοσφαιριστών», ανέφερε αρχικά στο Metrosport, προσθέτοντας:

«Όσοι έχουν έννομο συμφέρον μπορούν να απευθυνθούν στην Ομοσπονδία και η νομική υπηρεσία θα απαντήσει αναλόγως. Αυτή η υπόθεση για μένα, προσωπική άποψη εκφράζω, πρέπει να εξεταστεί μόνο στην FIFA και όχι στα δικαστικά όργανα της Ομοσπονδίας. Αν υπάρχει γέφυρα και αν έχουν παραβιαστεί οι κανόνες των μεταγραφών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας τόνισε: «Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό, αν έγινε αυτή η μεταγραφή, Για εμάς σαν Ομοσπονδία μιλάω. Τώρα, αν υπάρχει κάποιο συμφωνητικό που δεν είναι σε γνώση της Ομοσπονδίας και παραβιάζει τους κανονισμούς, θα πρέπει να επιληφθεί η FIFA».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης