Παρελθόν, πριν προλάβει να γίνει παρόν, για τον Άρη αποτελεί ο Τζαρόν Κάμπερλαντ. Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αφίχθη την περασμένη Κυριακή (29/8) στη Θεσσαλονίκη για την ομάδα, δε θα αποτελέσει μέλος του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Κάμπερλαντ, όπως γνωστοποιήθηκε, από τους «κίτρινους», εμφάνισε προβλήματα προσαρμογής από τη μέρα της άφιξής του σε ελληνικό έδαφος, ενώ δεν ήταν ικανοποιητικά για τους ιθύνοντες του Άρη και τα αποτελέσματα στα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε. Το σκηνικό, όπως διαμορφώθηκε, οδήγησε στην απόφαση να μην υπάρξει συνεργασία μαζί του και να δρομολογηθεί η διαδικασία για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή (3/9), ακόμη, αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα για τους Θεσσαλονικείς ο Σακούρ Τζούιστον. Ο 25χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είναι ο τελευταίος ξένος παίκτης με τον οποίο κατέληξαν σε συμφωνία συνεργασίας, για τη καινούργια σεζόν, οι ιθύνοντες του Άρη.

Υπενθυμίζεται, οι μεταγραφές των «κίτρινων», για τη νέα χρονιά, θα ενεργοποιηθούν από τη στιγμή που η ΚΑΕ Άρης απαλλαγεί οριστικά από τα ban της FIBA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης