Τετ α τετ με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, είχε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης.

Ο πρόεδρος των «κίτρινων» συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, προκειμένου αφενός να του εκφράσει παράπονα για τη διαιτησία του Πολωνού Σιμόν Μαρτσίνιακ στο πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, αφετέρου να ζητήσει ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Άρη στη διαδικασία των Play Off.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι να μπει, όμως, ο Άρης στη διαδικασία των Play Off, υπάρχει μπροστά το ματς με τον ΟΦΗ (Κυριακή 14/3, 19:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος, όπως ήταν λογικό, έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για αύριο Τρίτη (9/3) το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Για την αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης, ο 51χρονος Έλληνας τεχνικός ευελπιστεί πως θα έχει διαθέσιμους τόσο τον Χαβιέ Ματίγια όσο και τον Ματέο Γκαρσία που έλειψαν από τα τελευταία τρία ματς της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης