Δεύτερη ημέρα προπονήσεων για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που έδωσαν το παρών στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το απογευματινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Άκη Μάντζιου περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις λειτουργικής δύναμης, τρέξιμο αερόβιας μορφής και αερόβια παιχνίδια με μπάλα, ενώ παράλληλα συνεχίζονται – κατά γκρουπ – οι εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Κώστας Μήτρογλου που επέστρεψε από τη Γερμανία έχοντας μία επιπλέον ημέρα άδειας, ενώ ο Λίντσεϊ Ρόουζ θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο των «κίτρινων», καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Κριστιάν Γκάνεα, που είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας, έχει άδεια μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (21/06) και αφού περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις στη συνέχεια θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας. Επιπλέον, στον Έργκις Κάτσε έχει δοθεί άδεια μέχρι τις 25 Ιουνίου, με τον διεθνή Αλβανό μέσο να μην υπολογίζεται, ουσιαστικά, από τον Μάντζιο.

Την, Πέμπτη (17/6), οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο».  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης