Ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με το ευρύ 4-0 του Παναθηναϊκού και έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς. Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Φετφατζίδης, ενώ ακολούθησαν τα γκολ των Βέλεθ (43’), Ντιγκινί (54’) και Ιντέγε (64’). Οι «πράσινοι» που παρέμειναν χωρίς νίκη και με συγκομιδή ένα βαθμό, σκόραραν με τον Περέα, όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για εκτός φάσης φάουλ του Μακέντα.

Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς την ομάδα του, αλλά το ολέθριο λάθος του Ζαχίντ δεν θα μπορούσε να το διορθώσει κανείς. Το εκμεταλλεύτηκε ο Φετφατζίδης που με κεφαλιά νίκησε τον Σωκράτη Διούδη για το 1-0 στο 20′. Ο Φεντερίκο Μακέντα στο 40′ απείλησε για τον Παναθηναϊκό και ακόμη περισσότερο ο Ματίας Γιόχανσον στο 44′, αλλά στην αντεπίθεση και μετά την επέμβαση του Χουλέν Κουέστα, ο «Φέτφα» ετοίμασε το 2-0 για τον… στόπερ Φραν Βέλεθ που πλάσαρε ιδανικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλλαγή του συστήματος, παράλληλα με την είσοδο του Δημήτρη Κολοβού, αύξησε τα κενά στην αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού. Σε ακόμη μια ιδανική αντεπίθεση, στο 54′, ο Φετφατζίδης σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Νικολά Ντιγκινί για το 3-0 σε κενή, ουσιαστικά, εστία!

Ο Γάλλος ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στον Μπράουν Ιντέγε στο 64′ για το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων, μέσα σε αποθέωση για τον υπηρεσιακό τεχνικό Απόστολο Τερζή!

Η όμορφη ατομική ενέργεια του Χουάν Χοσέ Περέα στο 84′, δεν μέτρησε ποτέ λόγω του εκτός φάσης χτυπήματος του Μακέντα στον Λούκας Σάσα ενώ δύο φορές στις καθυστερήσεις ο Ντιγκινί απέτυχε να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρης – Παναθηναϊκός 4-0 (Novasports 1)

Γκολ: 20′ Φετφατζίδης (Άρης), 43′ Βέλεθ (Άρης), 54′ Ντιγκινί (Άρης), 64′ Ιντέγε (Άρης)

 

 

Κίτρινες κάρτες: Ματίγια – Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Γιόχανσον

Κόκκινες κάρτες:

Άρης: Κουέστα, Κόρχουτ, Σούντγρκεν, Βέλεθ (83′ Δεληζήσης), Ρόουζ, Ματίγια, Σάσα, Μπρούνο Γκάμα (63′ Λάρσον), Φετφατζίδης (73′ Μαντσίνι), Ντιγκινί, Ιντέγε.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης (46′ Κολοβός), Γιόχανσον, Δώνης, Ζαχίντ (59′ Χατζηθεοδωρίδης), Ινσούα (69′ Περέα), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης