Νικηφόρα πέρασε την Τετάρτη από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ολυμπιακός, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για τη διατήρηση του αήττητου στο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν άνετα με 4-2 του Άρη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικης των πλέι οφ, έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μασούρα και Χασάν, που σημείωσαν από δύο γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα τα τέρματα των γηπεδούχων τα πέτυχαν οι Φετφατζίδης και Μπαγκαλιάνης.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ροή των γκολ ξεκίνησε από τη στιγμή που τα πρώτα σημάδια αποδιοργάνωσης (κυρίως λόγω κούρασης) ήταν ορατά για τους «κίτρινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός με διαφορά ύψους και -σε ορισμένα σημεία- ταχύτητας, έβγαζε φάσεις, δημιουργούσε κρίσιμες στιγμές (δοκάρι ο Τοροσίδης) και ο Κουέστα δεν μπορούσε να σώσει όλες τις μπάλες…

Ο Άρης των «14» στην αποστολή (ένας τερματοφύλακας και δυο αλλαγές στον πάγκο για τον Ένινγκ) δεν είχε την πολυτέλεια των εναλλακτικών λύσεων, επιστράτευσε τον Φετφατζίδη για να συμπληρώσει αξιοπρεπή ενδεκάδα και προσπάθησε με ό,τι του απέμεινε στο «ρεζερβουάρ».

Οι Χασάν και Μασούρας άστραψαν και βρόντηξαν. Μοιράστηκαν τα τέσσερα γκολ (45´+2, 66´ με πέναλτι ο πρώτος και 34´, 49´ ο δεύτερος) και είδαν αρχικά τον Φετφατζίδη να μείωνει στο 56´ και τον νέοτερο Μπαγκαλιάνη στο 88´ προσδίδοντας την τελική μορφή στο σκορ.

Κίτρινες: Ματίγια – Καφού, Μπρούνο

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Ροζ, Σάσα (80΄ Διαμαντόπουλος), Ματίγια, Γκάμα, Μαρτίνες, Φετφατζίδης, Μαντσίνι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν (77΄Τζολάκης), Τοροσίδης, Σεμέδο, Σισέ, Γκασπάρ (57΄ Ραντζέλοβιτς), Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά (57΄ Μπρούνο), Μασούρας (69΄ Βαλμπουενά), Χασάν, Λοβέρα (69΄ Ξενιτίδης)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης