Δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα τα αποτελέσματα των μαγνητικών στις οποίες υποβλήθηκαν τη Δευτέρα 12/4) οι Μπρούνο Γκάμα και Μπρούνο Φελίπε.

Ο 33χρονος Πορτογάλος και ο 26χρονος Βραζιλιάνος προσέθεσαν τα ονόματά τους στη λίστα των απόντων του Άκη Μάντζιου που περιλαμβάνει ήδη αυτά των Νικόλα Ιωάννου, Γιοχάν Μπεναλουάν και Έργκις Κάτσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έδειξε η μαγνητική, ο Γκάμα υπέστη θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο πρώην άσος της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια μπήκε ήδη σε εντατικό πρόγραμμα θεραπείας και απομένει να φανεί αν θα προλάβει την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (18/4, 15:00 – “Απόστολος Νικολαϊδης”), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Σε αυτό το ματς θα απουσιάσει σίγουρα ο Μπρούνο. Η μαγνητική του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού έδειξε θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λογική λέει πως ο Μάντζιος δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπρούνο για τα παιχνίδια με τον  Παναθηναϊκό (εκτός), τον ΠΑΟΚ (21/4 εντός) και τον Αστέρα Τρίπολης (25/4 εκτός) ενώ πιθανότατα θα φωνάξει «παρών» στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό (7/5 εντός).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης