Ακόμη έναν πονοκέφαλο έχει ο Άκης Μάντζιος ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (17:15) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.

Πέραν του τιμωρημένου Σαντέ Σίλβα και των τραυματιών Κρίστιαν Γκάνεα, Έργκις Κάτσε και Κώστα Μήτρογλου, ο 52χρονος προπονητής του Άρη είδε και τον Γιοάν Μπεναλουάν να τίθεται εκτός μάχης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 33χρονος Γαλλο-τυνήσιος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε με πρόβλημα από την προπόνηση και υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε μερική ρήξη έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο!

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκινά άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ τις προσεχείς ημέρες θα φανεί το πότε θα μπορεί να τον υπολογίζει και πάλι ο Μάντζιος.

Υπενθυμίζεται ότι στην αυριανή (20/3) προπόνηση, θα κριθεί και η παρουσία των Ματέο Γκαρσία, Χαβιέ Ματίγια στην αποστολή για τον αγώνα στον Πειραιά ενώ εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένονται και οι τελικές συζητήσεις της διοίκησης της ΠΑΕ με τους Λούκας Σάσα και Γιώργο Δεληζήση για την επέκταση της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης