Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στη λύση του συμβολαίου – κοινή συναινέσει – με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Ντένις. Ο 35χρονος Ντένις Θέσαρ Ντε Μάτος, τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» ευχαρίστησαν για την προσφορά του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, πραγματοποίησε συνολικά οκτώ εμφανίσεις. Σε τρεις εξ αυτών κράτησε ανέπαφη την εστία του ενώ στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια δέχθηκε έξι γκολ.

Ο Χερμάν Μπούργος θα στηριχθεί, πλέον, στο δίδυμο των Χουλιάν Κουέστα και Μάριου Σιαμπάνη, με τον 17χρονο Γιώργο Καρακασίδη να αποτελεί την τρίτη επιλογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπρόσθετα, με μία λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε για τη λύση της συνεργασίας της με τον team manager, Θωμά Ναζλίδη.

Στην ανακοίνωση, οι «κιτρινόμαυροι» ευχαριστούν τον Θωμά Ναζλίδη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και του εύχονται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ναζλίδης αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού (11/8) αγώνα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από τον αποκλεισμό, ο Χερμάν Μπούργος επέλεξε να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του που ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Κυριακής (14/8), στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης