Στην Αθήνα έφτασε το απόγευμα της Τρίτης (6/10) ο Ζαντέ Σίλβα. Το προτελευταίο – χρονικά – μεταγραφικό απόκτημα του Άρη υποδέχθηκε στην πρωτεύουσα ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζατος.

Ο Σίλβα θα είναι κανονικά παρών αύριο το πρωί στο «Δασυγένειο» για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του Άκη Μάντζιου. Ο οποίος θα δει και πάλι τους παίκτες του για πρώτη φορά μετά το «διπλό» επί του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και για πρώτη φορά έπειτα από το διήμερο ρεπό που τους έδωσε. Θα απουσιάζει, φυσικά, ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης που συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής Ελπίδων, αλλά και ο Γιοάν Μπεναλουάν. Ο Γαλλοτυνήσιος κεντρικός αμυντικός θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις την Παρασκευή (9/10), αφού πρώτα διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποχρεώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, στο Κατάρ βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Γιάννης Φετφατζίδης, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αλ Κορ. Τα περιοριστικά, λόγω Covid-19, μέτρα που ισχύουν στη χώρα, ανάγκασαν τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό να μπει σε καραντίνα, η οποία ολοκληρώνεται την Παρασκευή. Εν συνεχεία θα ανακοινωθεί και θα παρουσιαστεί επίσημα από τη νέα του ομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης