Για την προηγούμενη εβδομάδα ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση ανάμεσα σε Θοδωρή Καρυπίδη και Άκη Μάντζιο, ωστόσο εν τέλει αυτή δεν πραγματοποιήθηκε.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ και ο προπονητής του Άρη είχαν μεν επικοινωνία, ωστόσο δεν συναντήθηκαν δια ζώσης, ώστε να έχουν μία τελική συζήτηση με θέμα το αν θα συνεχίσουν από κοινού τη συνεργασία τους. Θετική διάθεση υπάρχει και από τις δύο πλευρές, ωστόσο, μέχρι να μπουν οι υπογραφές, κάτι οριστικό δεν μπορεί να ειπωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέμα του προπονητή είναι το ένα που έχει βάλει… στον πάγο τα μεταγραφικά θέματα των «κίτρινων». Το άλλο αφορά στην έκδοση της απόφασης του CAS σχετικά με την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι. Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του στα μέσα του Ιούνη, επομένως στον Άρη δεν μπορούν να κινηθούν δυναμικά ως τότε.

Επειδή, όμως, «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τον Γιώργο Δεληζήση, προκειμένου οι δυο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Ο αρχηγός του Άρη, ο οποίος είναι από το 2017… κάτοικος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πραγματοποίησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 27 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ακρογωνιαίος λίθος της καλύτερης πορείας του συλλόγου τα τελευταία 40 χρόνια.

Πέραν του Δεληζήση, υπάρχουν κι άλλα ανοιχτά θέματα, όπως αυτά των δανεικών Σαντέ Σίλβα (Γουέστ Χαμ) και Νικόλα Ιωάννου (Νότιγχαμ Φόρεστ), αλλά και παικτών που έχουν συμβόλαιο, όπως οι Έργκις Κάτσε και Κώστας Μήτρογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης