Την ευκαιρία να ξεκουραστεί λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, θα έχει ο Μπρούνο Γκάμα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του – λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό – στην προσεχή αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 23η αγωνιστική της Super League (Κυριακή 21/2, 19:30 – «Γεώργιος Καραϊσκάκης»).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 33χρονος πρώην άσος της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια παίζει συνεχώς από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει ξεκινήσει βασικός σε 25 από τα 26 επίσημα ματς του Άρη σε όλες τις διοργανώσεις (προκριματικά Europa League, Super League και Κύπελλο), καθώς μόνο στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το Κύπελλο, έμεινε στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε καθόλου! Στο διάστημα αυτό έχει σημειώσει έξι (6) γκολ και μοιράσει δύο (2) ασίστ.

Ο Άκης Μάντζιος, θέλοντας να τον έχει «φρέσκο» ενόψει της δύσκολης συνέχειας, προτίμησε να τον κρατήσει εκτός από το παιχνίδι στον Πειραιά.

Άλλωστε, ο 51χρονος τεχνικός θα χρειαστεί να κάνει σύντομα ανάλογη διαχείριση και με τους Λούκας Σάσα, Φακούντο Μπερτόγλιο, Ντάνιελ Μαντσίνι και Δημήτρη Μάνο. Και οι τέσσερις είναι στο όριο των καρτών, κάτι που σημαίνει πως – πιθανότατα – θα λείψουν σε κάποιο από τα προσεχή ματς των Θεσσαλονικέων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως ο Μάντζιος έχει δώσει διήμερο ρεπό (Δευτέρα και Τρίτη) στους παίκτες του και θα επιστρέψουν αύριο το πρωί στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, αρχίζοντας την προετοιμασία για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης