Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης (9/3), ξεκινώντας την προετοιμασία τους εν όψει της αναμέτρησης απέναντι στον ΟΦΗ (Κυριακή 14/3, 19:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης») για την 26η – και τελευταία για την κανονική διάρκεια – αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Στην προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, οι «κίτρινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ: το πρώτο έκανε ενεργητική αποθεραπεία ενώ το δεύτερο ενεργοποίηση, λειτουργική δύναμη, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άκης Μάντζιος δεν είχε – για μια ακόμη φορά – στην προπόνηση τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια, καθώς αμφότεροι ακολούθησαν και πάλι πρόγραμμα θεραπείας. Η συμμετοχή τους στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ θα κριθεί τις επόμενες ημέρες ενώ δεδομένη είναι η απουσία του Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο 24χρονος Αργεντινός εξτρέμ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του στο ματς με την ομάδα της Κρήτης.

Την Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Μάντζιου περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης