Μετά το διήμερο ρεπό – Δευτέρα και Τρίτη – που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Άκης Μάντζιος, οι «κίτρινοι» επέστρεψαν την Τετάρτη (7/10) στις προπονήσεις.

Η προπόνηση, που ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Σε αυτή δε συμμετείχαν οι διεθνείς Πέτρος Μπαγκαλιάνης και Φάμπιαν Έμαν που έχουν υποχρεώσεις με την εθνική Ελπίδων και εθνική Αυστρίας, αντίστοιχα. Αντίθετα, την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα του Άρη πραγματοποίησαν οι νεοαποκτηθέντες Ζαντέ Σίλβα και Έργκις Κάτσε. Ο έτερος νεοαποκτηθείς, Γιοάν Μπεναλουάν, αναμένεται να ενσωματωθεί την Παρασκευή (9/10).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού και αερόβια παιχνίδια με μπάλα. Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα πραγματοποιήσουν διπλή προπόνηση – πρωί και απόγευμα – στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Επίσης, όπως αποφάσισε ο Μάντζιος, ο Λίντσεϊ Ρόουζ, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης