Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την παραχώρηση του Κρίστιαν Λόπεθ στην Καρταχένα και του Αλί Αντέμ στην Σκούπι.

Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός, που σημείωσε μόλις ένα (1) γκολ σε 18 εμφανίσεις με τους Θεσσαλονικείς σε όλες τις διοργανώσεις – αυτό στην πρεμιέρα της Super League απέναντι στη Λαμία – επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της ομάδας της LaLiga 2, τουλάχιστον ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ούτως ή άλλως είχε χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, ενώ η απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου θα του έφραζε εντελώς το δρόμο ακόμα για την 20άδα.

Ο 20χρονος Αλί Αντέμ, διεθνής με την εθνική ελπίδων της Βόρειας Μακεδονίας, δεν μπόρεσε να κάνει το ντεμπούτο του με τους «κίτρινους» και κρίθηκε προτιμότερο να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σκούπι, ώστε να πάρει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του. Μάλιστα, ο Αλί Αντέμ θα μείνει στη Σκούπι για ένα χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο ΟΦ Ιεράπετρας είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Χατζηπιρπιρίδη – που είχε παίξει μόλις 3΄ τη φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα του Άρη – με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ ο Τόνι Ντάτκοβιτς έχει, επίσης, αποχωρήσει από το «Κλεάνθης Βικελίδης», με προορισμό – επίσης – την Καρταχένα ως το τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης