Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν ανήμερα της 25ης Μαρτίου οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις κινητικότητας, επιθετική ανάπτυξη, αμυντική υποομαδική τακτική και παιχνίδι τακτικής. Ο Κώστας Μήτρογλου ανέβασε ρυθμό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Έργκις Κάτσε, Γιόχαν Μπεναλουάν και Κριστιάν Γκάνεα, από την πλευρά τους, συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο προπονητής αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Δεληζήσης, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον εορτασμό των 107 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

«Η σημερινή είναι μια ξεχωριστή μέρα για όλους εμάς που ανήκουμε στην οικογένεια του Άρη. Νιώθουμε όλοι μας μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε εδώ και γιορτάζουμε τα 107 χρόνια του Συλλόγου.

Φέτος η ομάδα μας πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία στη σύγχρονη ιστορία της και είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει το εφαλτήριο για τα επόμενα χρόνια. Η φετινή ομάδα και η φετινή πορεία θα έχουν συνέχεια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μέλλον μας ανήκει και πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα έρθουν πολλές χαρές και διακρίσεις για την ομάδα μας. Χρόνια πολλά στον Άρη και σε όλους τους φιλάθλους μας!», δήλωσε ο Μάντζιος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ενώ ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του Δεληζήση:

«Είναι τιμή και ευλογία για τον καθένα από εμάς που φοράει τη φανέλα του Άρη και σε όποιον ανήκει σ’ αυτήν την μεγάλη οικογένεια. Υπηρετούμε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα με χιλιάδες οπαδούς σε όλον τον κόσμο και αυτό μας γεμίζει με υπερηφάνεια.

Ο Άρης δείχνει ξεκάθαρα φέτος ότι πλέον είναι έτοιμος να κατακτήσει μεγάλες επιτυχίες και να φτάσει σε μεγάλες διακρίσεις. Είναι θέμα χρόνου…

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα έρθουν σύντομα. Χρόνια πολλά Άρη!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης