Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Στο… παγωμένο γήπεδο οι «κίτρινοι» σκόραραν στο πρώτο μέρος, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε μέσω του VAR.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις στο 7’ ο Μπρούνο Γκάμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε έπειτα από τη χρήση του VAR καθώς ο Φακούντο Μπερτόγλιο – που πάσαρε την… κίτρινη μπάλα στον Πορτογάλο – στο ξεκίνημα της φάσης ήταν εκτεθειμένος. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Φακούντο Μπερτόγλιο στο 21’ ενώ σε μια από τις ελάχιστες φορές που οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην περιοχή του Χουλιάν Κουέστα στο πρώτο μέρος, το σουτ του Χόρχε Ντίας (41’) από το ύψος του πέναλτι σταμάτησε στα δώματα αμυνόμενων.

Με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Μπρούνο Φελίπε ανάγκασε σε πολύ δύσκολη επέμβαση τον Κνετ, με τους Θεσσαλονικείς να αυξάνουν την πίεση. Ανάλογο σκηνικό και στο 72’, όταν ο Αυστριακός σταμάτησε το σουτ του Κρίστιαν Γκάνεα. Παρά τις αλλαγές του Άκη Μάντζιου – μεταξύ αυτών και την είσοδο του Κώστα Μήτρογλου – ο Άρης δεν μπόρεσε να απειλήσει περισσότερο την εστία του Παναιτωλικού. Ακόμα και η «φωτοβολίδα» του Γκάμα στο 90’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Κνετ.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Άρη να χάνει την ευκαιρία να αποσπαστεί – έστω και προσωρινά – από τις ομάδες που τον ακολουθούν και την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρης – Παναιτωλικός 0-0 (Novasports 1)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Γκάμα – Αριγίμπι, Μεντίνα

Κόκκινες κάρτες:

Άρης: Κουέστα, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Ροζ, Σούντγκρεν, Σάσα, Κάτσε (79′ Σάκιτς), Γκάμα, Μπερτόγλιο (59′ Σίλβα), Γκαρσία (70′ Μήτρογλου), Μαντσίνι (59′ Μπρούνο).

Παναιτωλικός: Κνετ, Περέιρα (90’+2 Μεντόσα), Βάντερσον, Τσότσαλιτς, Μεντίνα, Ταχάρ (79′ Εντινγκά), Τσιγγάρας, Ντίας, Αριγίμπι (84′ Ντάλσιο), Καρέλης, Μπαρμπόσα (90’+2 Μαλής).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης