Ο Νικόλας Ιωάννου είναι και επίσημα από το βράδυ της Παρασκευής (8/1) ποδοσφαιριστής του Άρη.

Ο 25χρονος Κύπρος αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους επόμενους έξι μήνες, με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στο συμβόλαιο προβλέπεται και οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γεννημένος στη Λεμεσό αμυντικός, με πέρασμα από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε σημαντική καριέρα στον ΑΠΟΕΛ (2014-2020) με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση πέντε πρωταθλημάτων ενώ χρίστηκε και 23 φορές διεθνής – έχει σημειώσει και δύο γκολ με το ομοσπονδιακό συγκρότημα της πατρίδας του. Τον περασμένο Σεπτέμβριο μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότιγχαμ, ωστόσο είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής (μόλις πέντε εμφανίσεις). Πλέον τίθεται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ο οποίος θα έχει μία ακόμη εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη, ο Ιωάννου τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Άρη και το προπονητικό τιμ της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Άρη για τα μηνύματα που μου στέλνουν καθημερινά. Θα δουλέψω σκληρά για να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης και της αγάπης προς το πρόσωπό μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ο Άρης στους στόχους του. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο… ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης