Αφαίρεση 6 βαθμών από τον Άρη από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021, 18:15
Αφαίρεση 6 βαθμών από τον Άρη από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Με αφαίρεση έξι βαθμών τιμωρήθηκε ο Άρης από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση του Σκοπιανού ποδοσφαιριστή, Μπόρτσι Λάσκοφ και συγκεκριμένα για την κατασκευή πλαστών εγγράφων όσον αφορά στην άδεια παραμονής του ποδοσφαιριστή.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για σκανδαλώδη απόφαση απο τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης εμφάνισε μάρτυρα που κατέθεσε υπέρ του συλλόγου, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη μη εμπλοκή του στην υπόθεση.

Οι Θεσσαλονικείς γνωστοποίησαν ότι θα ασκήσουν έφεση.

Η ανακοίνωση

Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει η… ΕΠΟ!!!

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας προφανώς ισχύουν οι «δικοί της νόμοι», που είναι πάνω από τους νόμους του Κράτους, διότι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά τη ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ σημερινή απόφαση.

Πως είναι δυνατόν να τιμωρείται η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αφαίρεση 6 βαθμών και πρόστιμο για την υπόθεση Λάσκοφ, όταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει ουδεμία εμπλοκή;

Είναι πρωτοφανές στα χρονικά, ενώ -κατά την εκδίκαση της υπόθεσης- ο ίδιος ο παίκτης εμφάνισε μάρτυρα που κατέθεσε ότι δολίως μας ενέπλεξε σ’ αυτήν την υπόθεση, να τιμωρείται η ομάδα από την Επιτροπή Δεοντολογίας!!!

Ο μάρτυρας ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ενώπιον της Επιτροπής ότι ο ίδιος ενήργησε παρανόμως για προσωπικούς λόγους και παραδέχτηκε πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία ευθύνη, αλλά η Επιτροπή αποφασίζει την επιβολή ποινής στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ!!! Ανήκουστα πράγματα…

Η ΕΠΟ εδώ και λίγους μήνες έχει νέα διοίκηση, αλλά τα κατάλοιπα του παρελθόντος φαίνεται ότι… ζουν και βασιλεύουν ακόμη. Ξέρουμε καλά πόσο τους ενοχλεί ο ΑΡΗΣ και γι’ αυτό κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να ανακόψουν την πορεία μας.

Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασαν τον εαυτό τους, εφαρμόζοντας τους δικούς τους νόμους.

Εννοείται ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ασκήσει έφεση κατά της σκανδαλώδους απόφασης που είναι διάτρητη νομικά απ’ όλες τις πλευρές.
 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021, 18:35