Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη σεζόν η Λαμία, για την οποία ούτως η άλλως η τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει θετικό πρόσημο από τη στιγμή που παρέμεινε στη Super League.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Γρηγορίου επιβλήθηκε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ, χάρη στο τέρμα του Ρόμανιτς στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας ηταν αδιάφορος βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες που δεν κινδύνευαν με υποβιβασμό κι έτσι πρόσφεραν καλό θέαμα.

Το ματς είχε καλές φάσεις μπροστά στις εστίες των δύο ομάδων, που έπαιζαν χωρίς άγχος και νικήτρια αναδείχθηκε τελικά η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο και την παραμονή της στην κατηγορία.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, Λάζαρ Ρόμανιτς στο 10ο λεπτό όταν με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον τερματοφύλακα Βέρχουλστ των γηπεδούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Απόλλων θα παίξει μια ακόμη αναμέτρηση στο πρωτάθληξα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα την Τετάρτη 19 Μαΐου, η οποία είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού.

 

 

Κίτρινες: Μπεντινέλι, Ιωαννίδης

Απόλλων Σμύρνης (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Χουχούμης (80΄ Ρώσση), Τσαμπούρης (63΄ Ντάουντα), Ντομίνγκες, Κάλισιρ, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Φερνάντεθ, Κολ (80΄ Λαγός), Μπεντινέλι, Ιωαννίδης (80΄ Βάρκας).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Παλαβαντισβίλι, Τζανδάρης (86΄ Μπιάρνασον), Ρόμανιτς (86΄Πίτι), Τιρόνε (59΄ Βασιλακάκης), Καραμάνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης