Ο σύνδεσμος «Αναγέννηση» του Απόλλωνα σχολίασε την ανακοίνωση της ΠΑΕ για άδειες κερκίδες, ενώ τόνισε ότι η πρόσληψη του Γιδόπουλου μόνο κακό θα κάνει στην «Ταξιαρχία».

Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 η Γενική Συνέλευση της «Αναγέννησης» και φιλάθλων του Απόλλωνα με αφορμή τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στην Π.Α.Ε Απόλλων, καθώς και την επιθετική ανακοίνωση από πλευράς της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μαζική Συνέλευση, μέσα σε ενωτικό και αποφασιστικό κλίμα, συμφώνησε στα παρακάτω:

1. Ο διορισμός στην κομβική θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Π.Α.Ε., ενός προσώπου με «γνωστή και μη εξαιρετέα» διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση, να γίνει δεκτός από μέρους μας.

Γιατί είμαστε υποστηρικτές μίας άλλης λογικής και ηθικής απ’ αυτή που εφάρμοσε διαχρονικά ο συγκεκριμένος στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πέρα από αυτό η παρουσία του υπήρξε «συνταγή αποτυχίας», καθώς αυτή σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις κατέληξε σε αρνητικά και μόνο αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο ίδιος όντας συνηθισμένος «αφεντικό», θεωρούμε ότι δεν πρόκειται να πετύχει ως… «υπάλληλος», θέση από την οποία προβλέπουμε ότι θα κάνει «άνω κάτω» την ομάδα.

Τέλος, λογικές της δεκαετίας του ‘90 δεν δημιουργούν προϋποθέσεις «θωράκισης» της ομάδας μας.

2. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Απόλλωνας κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό τόσο των φιλάθλων του, όσο και της υγιούς φίλαθλης κοινής γνώμης για τον αγώνα που έδωσε ενάντια σε «άρρωστες» πρακτικές, οι οποίες ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή η παρακαταθήκη πρέπει να διαφυλαχθεί με κάθε τρόπο και να λειτουργήσει ως οδηγός για το μέλλον της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη της νέας ιδιοκτησίας της Π.Α.Ε να προστατεύσει την ομάδα από «κακοτοπιές», η καλύτερη όμως άμυνα είναι η αξιοποίηση της «προίκας» ηθικής και αξιοπρέπειας που άφησε ο προκάτοχός της.

3. Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι δυνατό να παραβρεθούμε στην εκδήλωση που διοργανώνεται από την Π.Α.Ε. Απόλλων για το πρόσωπο αυτό νομιμοποιώντας το με την παρουσία μας.

4. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν μπαίνουμε σε λογικές συνδιοίκησης, ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα της κριτικής και της προάσπισης των αρχών και των αξιών που διέπουν διαχρονικά τον Απόλλωνα Σμύρνης, για τις οποίες αγωνιστήκαμε και διαρκώς θα αγωνιζόμαστε.

5. Ο κόσμος του Απόλλωνα στεκόταν πάντα και παντού δίπλα στην ομάδα με ήθος και πάθος και κανείς δεν δικαιούται να τον απαξιώνει με ειρωνείες περί απόντων & άδειων εξεδρών, πόσο μάλλον όταν ο ίδιος ήταν απών.

6. Την Παρασκευή, στην έναρξη του πρωταθλήματος, θα είμαστε και πάλι στην κερκίδα, ο δωδέκατος παίκτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», δίπλα στις προσπάθειες των παικτών μας και του προπονητή μας, όπως κάνουμε πάντα!!!

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους τους Απολλωνιστές μαζικά να παραβρεθούν στο «Γ. Καμάρας».

ΑΘΗΝΑ 6/10/2014, Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης