Την οργή τους για όσα συμβαίνουν με τους αγώνες μπαράζ με την Ξάνθη, εξέφρασαν οι διοικούντες τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η αθηναϊκή ομάδα, η οποία εξ αρχής είχε εκφράσει την αντίθεσή της στη διεξαγωγή αυτών των παιχνιδιών, ταξίδεψε οδικώς ως την Καβάλα με 15 παίκτες στην αποστολή (εκ των οποίων μόλις 12 επαγγελματίες), μόνο και μόνο για να επιστρέψει… άπραγη, καθώς ο πρώτος αγώνας μπαράζ αναβλήθηκε για την Τετάρτη (26/8), μετά τη γνωστοποίηση από πλευράς Ξάνθης της ύπαρξης κρούσματος κορωνοϊού.

Η εξέλιξη αυτή εξόργισε τους ανθρώπους της ΠΑΕ, που εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση με τίτλο «το μαρτύριο δεν έχει τέλος» και βάλλουν κατά πάντων. Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Λανθασμένοι χειρισμοί τρίτων και ο Απόλλων Σμύρνης εν μέσω κορωνοϊού, μέσα στο κατακαλόκαιρο να γυρνά την Ελλάδα για να παίξει, μετά από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας, μπαράζ.

Στο φινάλε μια καταστροφικής χρονιάς και ταυτόχρονα λίγο πριν από την έναρξη μιας σεζόν που κάποιοι καταστρέφουν ήδη.

Μια σεζόν που έρχεται για την ομάδα μας, χωρίς να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα παίζει. Μια σεζόν που αν μας βρει στη Super League 1, θα μας βρει χωρίς να υπάρχει επαρκής χρόνος προετοιμασίας και χωρίς να υπάρχει επαρκής μεταγραφική περίοδος. Σκεφτείτε ότι θα έχουμε μόλις δώδεκα ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Αν αυτό μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι είναι εφικτό, θα πρέπει να του απονείμουμε Όσκαρ… ευρεσιτεχνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τους ποδοσφαιριστές μας να φτάνουν με το πούλμαν της ομάδας στην Καβάλα για το μπαράζ στην Ξάνθη. Να αναγκάζονται να επιστρέψουν στην Αθήνα και να ετοιμάζονται να αναχωρήσουν και πάλι με τον ίδιο προορισμό.

Ένα μαρτύριο που βιώνει εδώ και μήνες η ομάδα μας και οι ποδοσφαιριστές μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς να βάλει τέλος σε αυτό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης