Η Παναχαϊκή με επιστολή στη Football League ζητά μετάθεση του ματς με την ΑΕΚ και κάνει λόγο για άδικη μεταχείριση της ομάδας σε σχέση με την Ένωση. Αναλυτικά:

«Με δυσάρεστη έκπληξη μας για τον τρόπο με τον οποίο διοργανώνετε το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE πληροφορηθήκαμε ότι έχετε ορίσει την διεξαγωγή του ντέρμπυ κορυφής, ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ή Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ του νοτίου ομίλου μεταξύ της Π.Α.Ε. ΑΕΚ & της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, για την Τρίτη 24/2/2015 και ώρα 18: 00 μ.μ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή έχετε ορίσει τον αμέσως προηγούμενο αγώνα μας για την Παρασκευή 20/2/2015 δηλαδή ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟ 48 ΩΡΩΝ από τον αγώνα με την Π.Α.Ε. ΑΕΚ,

Επειδή έτσι δημιουργείται προκλητικά άδικη μεταχείριση μεταξύ της Π.Α.Ε. ΑΕΚ και της ομάδος μας αφού εμείς θα δώσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς καμία αποθεραπεία , προπόνηση και ξεκούραση της ομάδας αφού θα πρέπει την Δευτέρα να μετακινηθούμε οδικώς στην Αθήνα , κάνοντας μία 4ωρη πολλή δύσκολη διαδρομή στην ανακατασκευασμένη Εθνική οδό Πατρών – Αθηνών, ενώ η αντίπαλος μας θα κάνει το ΡΕΠΟ της και θα έχει ξεκούραση 10 ημερών χωρίς να δώσει κανένα αγώνα.

Επειδή η διοργανώτρια αρχή είναι εκτεθειμένη από τον αγώνα του πρώτου γύρου όπου με διάφορες μεθοδεύσεις και συμμετοχή ακόμη και πολιτικών προσώπων της προηγούμενης κυβέρνησης ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ σε ημερομηνία η οποία εξυπηρετούσε την Π.Α.Ε ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους λόγους αυτούς ζητούμε

Την μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή με την Π.Α.Ε. ΑΕΚ για την Πέμπτη 26/2/2015».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης